Waar haal jij jou inspiratie vandaan?
Geplaatst: 13 aug 2024, 17:21
Ik weet zelf al wat gewone maar ook speciale dingen in elkaar te toveren.
Barbequen is bij allang niet meer de standaard 5 stukken vlees.
Dat ben ik allang beu!
Ik probeer tegenwoordig als ik aan het bakken ga dat men voor, hoofd en na krijgt, de borden leeg en de gasten voldaan.
Koude schotel of soep of een ander voorgerecht dat maak ik zelf klaar.
Stuk vlees, gewoon een reuzeshaslik bijvoorbeeld, flinke stukken varkenshaas aan een spies van 50 centimeter, met daartussen groffe stukken paprika,ui .
De grilplaat van de BBQ goed warm laten worden, scheut olie op de grilplaat, en wat kruiden.
Knoflookteentjes, spaanse peper, en dan de shaslik er op.
Mooi bruin bakken.
Scheutje muskaat wijn op de gril, gewoon voor de smaak...
Nagerecht, dat gaat van bavaroise, ijs of chocolade mousse.
Waar ik veel inspiratie vandaan haal, dat is chefclub.de via fb.
Barbequen is bij allang niet meer de standaard 5 stukken vlees.
Dat ben ik allang beu!
Ik probeer tegenwoordig als ik aan het bakken ga dat men voor, hoofd en na krijgt, de borden leeg en de gasten voldaan.
Koude schotel of soep of een ander voorgerecht dat maak ik zelf klaar.
Stuk vlees, gewoon een reuzeshaslik bijvoorbeeld, flinke stukken varkenshaas aan een spies van 50 centimeter, met daartussen groffe stukken paprika,ui .
De grilplaat van de BBQ goed warm laten worden, scheut olie op de grilplaat, en wat kruiden.
Knoflookteentjes, spaanse peper, en dan de shaslik er op.
Mooi bruin bakken.
Scheutje muskaat wijn op de gril, gewoon voor de smaak...
Nagerecht, dat gaat van bavaroise, ijs of chocolade mousse.
Waar ik veel inspiratie vandaan haal, dat is chefclub.de via fb.