Japanse teriyaki roerbak
Geplaatst: 16 sep 2024, 15:56
2 personen
* 3 el olie
* 400 g Japanse roerbakgroenten met kastanjechampignons (1 zak)
* 200gr diepvries wokgarnalen
* 4 el woksaus teriyaki
* 125gr wok noedels (Conimex)
* teentje knoflook
* 3 eetlepels ketjap manis
Zout en peper naar smaak.
Bereidingswijze
1. Kook de noedels met een bouillon blok zoals voorgeschreven
2. Giet de noedels af en spoel af met koud water.
1. Verhit de olie in een wok, voeg eerst de garnalen toe en bak deze totdat ze krom en oranje kleuren
2. voeg de groenten en geperste teen knoflook toe.
3. Schep goed om; de groenten mogen nog lekker knapperig zijn. Voeg de woksaus en ketjap toe en breng op smaak met zout en peper
4. Meng de noedels door de groenten
5. Eventueel voeg water toe om aanbakken te voorkomen.
Klaar om te happen..
* 3 el olie
* 400 g Japanse roerbakgroenten met kastanjechampignons (1 zak)
* 200gr diepvries wokgarnalen
* 4 el woksaus teriyaki
* 125gr wok noedels (Conimex)
* teentje knoflook
* 3 eetlepels ketjap manis
Zout en peper naar smaak.
Bereidingswijze
1. Kook de noedels met een bouillon blok zoals voorgeschreven
2. Giet de noedels af en spoel af met koud water.
1. Verhit de olie in een wok, voeg eerst de garnalen toe en bak deze totdat ze krom en oranje kleuren
2. voeg de groenten en geperste teen knoflook toe.
3. Schep goed om; de groenten mogen nog lekker knapperig zijn. Voeg de woksaus en ketjap toe en breng op smaak met zout en peper
4. Meng de noedels door de groenten
5. Eventueel voeg water toe om aanbakken te voorkomen.
Klaar om te happen..