the matrix schreef: ↑05 nov 2024, 11:46
Diep gevroren loempia's gaan bij ons ingestreken met wat olie in de airfryer , halverwege omdraaien 20min 200°
Eigengemaakte (vietnamese) loempia's gaan eerst allemaal in de vriezer en worden ook op dezelfde wijze in de Airfryer gebakken.
Geen druipkaarsen op je bord.
Hmmm, ik zit me op het moment te oriënteren op het aanschaffen van een luchtfriteuse, zeker niet om de standaard snackbar snacks in te bakken, deze zijn A: veel duurder B: bevatten veel meer vetten en calorieën, en zijn bovendien al voorgefrituurd in gewoon frituurvet.
Maar wil hier heel graag gewoon vlees en gevogelte in klaarmaken waar ik dat s’zomers vaak op de barbecue doe, maar ik het s’winters met een combimagnetron moet doen.
Denk aan kippenvleugels, drumsticks, karbonades, saté, zelfgemaakte hamburgers waar ook de uien bij in de mand gaan, braadworst/saucijsen, maar ook saucijzenbroodjes, empanadas, en zelfgemaakt knoflookbrood behoren tot de mogelijkheden.
Nog nooit nagedacht over (Vietnamese) loempia’s in deze gadget, maar gaat zeker op de to do list
Zo’n ding schijnt vooral met kippenvleugels en drumsticks ideaal te zijn, en laat ik nou gek zijn op beide
Zat zelf aan de Ninja AF 451eu te denken, daar zit ook een probe bij, waardoor een rollade ook tot de mogelijkheden gaat behoren.
9,5 liter inhoud verdeeld over 2 bakken, dat lijkt me nou wel genoeg voor ons tweetjes
Wacht nog even tot eind november dan heb je weer zwarte vrijdag, en heb ik wellicht ergens een mooie aanbieding
En bovendien heb ik mijn smaak nog steeds niet terug dus heb ik er toch niks aan als ik hem nu koop.
De chemo en de bestralingen eindigen volgende week, maar het kan daarna nog even duren voordat de zweren uit de mond zijn en de smaak weer terug keert